Cirkus Scott & elefantmysteriet – Mammalinda

Mammalinda

Cirkus Scott & elefantmysteriet

Idag har jag och Alve varit på cirkus. Bara han och jag. Det är supermysigt att göra saker tillsammans hela familjen, men ibland är det också extra mysigt att bara vara två!

Vi fick en väldigt bra plats tycker jag. Det var bara 2 rader loge framför oss. Vi såg hur bra som helst. 🙂

Alve tyckte att de 3 killarna och tjejen som gjorde konster på trapetserna var helt klart bäst. Det blev extra spännande när en av killarna faktiskt ramlade ner. Som tur va fanns ett nät under och ingen kom till skada. Men alla i publiken flämtade till! Jag som är höjdrädd, fick ont i magen av att bara titta på dem. Superläskigt!! Jag undrar om det är ett ålderstecken när man får fjärilar i magen av att TITTA på läskiga konster i luften… Och så fanns en stor nätboll av järn som 6 motorcyklar körde omkring i. Helt otroligt att de inte krockade med varandra!! Eller att de blev yra och kräktes. Det skulle jag gjort. Jag blev också imponerad av hästen som hoppade hopprep, killen som gjorde massor av trix på cykel och de läskigt viga tjejerna som byggde pyramider av sina kroppar. Alve var bekymrad när han såg de viga tjejerna. De 4 tjejerna gjorde en stapel med sina kroppar, där huvudet var nederst och deras rumpa ovanför huvudet och så nästa tjej och det Alve inte kunde släppa var Tänk om någon pruttar!! 😀

Den stora frågan var dock… VAR var elefanterna!!?? Vi satt som frågetecken både Alve och jag, som nog hade räknat med i alla fall en LITEN elefant. Showen heter ju ändå “elefantmysteriet”… Men det kanske var det som var mysteriet. Elefanten som skulle varit med i showen var borta 😉 😉

Jaja, vi hade väldigt trevligt Alve och jag i alla fall. Trots brist på elefanter 😀

    

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.