Mammalinda

Världens roligaste leksak!

Idag är det min födelsedag! Barnen sjöng för mig på morgonen och sedan sprang de och gjorde en attackkram över mig där i sängen. Några barn i en hög över mig. Väldigt trångt och väldigt mysigt! Det var sång, kramar, teckningar och paket. Jag fick ett paket och det här paketet har jag längtat efter. Så där som man längtade som barn ni vet. Det är en riktigt härlig känsla. Att se fram mot något och längta efter det!

Barnen var ju väldigt nyfikna förstås. De hade förstått att jag väldigt gärna ville ha det som var i paketet. Och så undrade de och gissade.

Signe hade slagit in en favoritring i silver som hon hittat en gång för längesedan. En ring som hon tyckte väldigt mycket om men som var för stor för henne. Den hade hon bestämt att jag skulle få. Och så hade hon gjort ett armband med loombands och en Elsa-figur på. Så gulligt av henne att ge bort något som hon väldigt gärna ville ha själv. Söta unge!!

Och vad var det i mitt födelsedagspaket då? Det som jag längtat efter så länge och som jag lekt med hela dagen… Jo, en liten systemkamera!

Jag har en äldre systemkamera sedan tidigare som jag använder en hel del, men inte superofta. För det mesta blir det att jag använder telefonen, för den finns alltid med. Den gamla systemkameran är väldigt tung och otymplig och är inget jag släpar med mig så ofta. Men eftersom jag gillar att ta kort så har jag känt att en liten kamera som tar bra bilder, skulle vara himla skojsigt att ha!!

Jag är så grymt nöjd med den!! Nu har jag ju bara testat den under dagen och kanske inte lärt mig alla finesser. Men den sköter sig rätt bra själv. Man behöver inte ratta så mycket på en massa knappar. Bilderna blir superfina ändå. Kameran är snabb och tar fina bilder även om ljuset inte är kanon. Mina barn har en tendens att röra på sig hela tiden och då gäller det att kameran är snabb!! Och det är den här. Sååå himla rolig leksak 😀 Eftersom den inte är så stor heller så får den faktiskt plats i min handväska. Och så har den wifi också och det är ett stort plus 😀

Nu undrar ni säkert vilken kamera det blev… En Sony A5100 en VÄLDIGT trevlig liten sak 😀 😀


Grattis till lilla mig 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ninis

  Jag har själv en Nikon D5100 för att filma och fota lite till min leksaksbutik på nätet. Har du testat att filma med din Sony? Tycker du filmerna blir gryniga vid lite ljus, typ inomhus? Har varit svårt hitta en riktig ärlig recension av den som tar upp just filmningen.

  1. mammalinda

   Det känns nästan lite pinsamt nu, men jag har faktiskt inte lyckats föra över någon film till datorn. Det strular tekniskt för mig. Så därför filmar jag inte alls mycket med kameran och jag har lite svårt att bedöma kvalitén på det lilla som jag har filmat också. Filmerna har jag bara sett genom kameraskärmen. Och då ser de ju ok ut.
   Tyvärr kan jag inte hjälpa dig bättre.
   Hoppas att du får hjälp av någon annan. Hälsningar Linda