Första tandläkarbesöket – Mammalinda

Mammalinda

Första tandläkarbesöket

Jag muttrade över mig själv igår när jag insåg att jag glömt att avboka dagens tandläkarbesök för Helge kl 7.10!!! Det är ju helt galet tidigt!! Tiden kanske funkar bra för de som jobbar, men för oss var det bara galet!!

Mattias var hemma på morgonen och tog hand om de andra barnen så att de slapp gå upp så tidigt för att göra sig i ordning. Och jag och Helge gick mest upp och tog på oss kläder för att sedan åka. Det blev i alla fall stressigt, trots att jag gick upp kl 6 på morgonen. Hua!!

Väl på plats vad är det första tandläkaren säger… jo… “Du har ju så många barn, så du behöver ju egentligen inte vara här” Tack för den 😀 😀

Men jag går gärna dit ändå. Även om jag hört det många gånger och har koll, så är det rätt bra att få höra det igen. Bli påmind.

Helge fick visa upp alla sina 7 tänder. Ganska många tänder för att inte ha fyllt 1 år än. När jag visade hans tänder, blängde han på oss. Men han sa faktiskt ingenting. Annars brukar han ju protestera.

Och så berättade tandläkaren en hel del… att det bara ska vara vatten i nappflaskor, att man ska ha regelbundna matvanor, att man inte ska äta godis mer än en gång i veckan, osv. Inget nytt som sagt. Men ändå bra att höra igen…

Helge fick en egen tandborste (så nu har han 3 stycken, en som han får borsta med och en som vi borstar med och så denna) och så en tandkräm. Då såg han både stolt och nöjd ut 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.