Helge protesterar! – Mammalinda

Mammalinda

Helge protesterar!

Igår på eftermiddagen var jag och Helge så himla trötta! Han orkade ingenting och jag försökte göra middag, men det gick inte så bra eftersom Helge skulle vara i min famn hela tiden. Till slut gav jag upp och gick till sängen med Helge istället. Han snurrade och for runt och jag började surfa med min mobil en stund. Jag tog en paus och slötittade lite.

Men DÅ vaknade Helge. Han tyckte inte alls att min uppmärksamhet skulle riktas på något annat än honom. Han började dra mig i min fläta och i mina snören som sitter där bak på tröjan. Han försökte verkligen få tillbaka uppmärksamheten!! Han tog i med hela kroppen när han drog mig i håret. Det gjorde till och med lite ont! 🙂 Och efter en stund släppte han och böjde sig fram för att titta på mig, le mot mig och lägga sin kind mot min. Och jag kunde inte annat än skratta. Och så fortsatte han… Dra mig i håret och sedan böja sig fram för lite kel. Och jag skrattade åt min lille busunge som är så underbar!!

Han fortsatte enda tills jag la undan mobiltelefonen. Min lille gullunge. Han gillar inte alls när jag tittar på mobilen. Då börjar han protestera 🙂

                

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.