Motarbetade – Mammalinda

Mammalinda

Motarbetade

Jag och Viola satte oss i solen nu på kvällen för att måla lite. De andra barnen var upptagna med sitt, men jag och Viola hade ingen lust att gå in redan. Det var så underbart skönt ute!!

Men vi blev något motarbetade kan man säga!!! Det blåste inte mycket alls, men ändå ville pappret inte ligga kvar utan flög iväg titt som tätt. Och var det inte det pappret som vi målade på som flög iväg, så var det fodralet till de nya neonpennorna eller de tomma vita papprena som flög iväg. Men vinden var inte det ENDA som bråkade med oss… Dessutom hade vi en MYCKET bestämd Helge som INTE ALLS ville leka med sina leksaker. Vi hade tagit med en hel låda ut med massor med fina grejer. Men han var inte ett dugg intresserad av dessa. Han ville smaka på penslarna, krypa i målarfärgen, känna på målarfärgen, plaska med vattnet, knöggla våra målningar, riva sönder våra målningar…Så fort jag lyfte bort honom från våra grejjer så var han där igen. Jag hann liksom inte ens sätta ner honom förrän han var tillbaka vid målargrejerna!!! Jag förstår inte hur han kunde vara SÅ SNABB!! En gång lyckades han till och med krypa över färgerna. Vilket jag uppmärksammade först EFTER att jag hade lyft upp honom och fått massor med blå färg på MINA byxor. Vår lille busunge!! Som bara skulle VARA MED oss stora 😀

Efter ett tag gav vi upp. Vi får måla vidare när Helge sover imorgon. Eller sitta vid ett bord kanske… Men det är en så härlig känsla att sitta ute på en filt i solen och måla. Det känns friare och mysigare på något sätt. Fast för tillfället, utan Helge då. Han får vara med när han blir större 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.