Mammalinda

Det var bara EN sak hon pratade om

Jag och Signe har idag varit på skolan inför hennes skolstart till hösten. Jag var nog lika pirrig i magen som hon. Det känns alltid så stort med skolstart! Och så kommer man ihåg känslan från när man själv började skolan, hur liten man kände sig och stor på samma gång och hur spännande det var och skrämmande! Många känslor på samma gång!

Igår när vi pratade om dagens skoldag frågade hon hur många dagar som hon fick prova på skolan. När jag berättade att det bara var en dag, så frågade hon genast när hon skulle börja på riktigt. Vilken blick jag fick när hon insåg att det var först i augusti som skolan började på riktigt!! Superlång tid att vänta ju!!

I morse berättade Alve att hon inte behövde vara orolig. De har inte något mattepass första dagen. Men det tyckte Signe så klart var tråkigt! Hon är SÅ redo och sugen på att börja i skolan!

Sen blev det i alla fall lite mycket nerver precis innan vi skulle åka. Då sprang Viola upp och hämtade… en godis (som hon fick i går på sin födelsedag). Här får du lite medicin, sa hon och skrattade. Och det hjälpte ju faktiskt! 🙂

När vi kom hem var det bara EN sak hon pratade om. Hela tiden!!! Och det var den där KILLEN som var SÅÅÅ söt!! Haha! Så nu längtar hon EXTRA mycket!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.