Trevlig valborg! – Mammalinda

Mammalinda

Trevlig valborg!

En väldigt blöt valborg blev det i år! Varför är det aldrig soligt och varmt på valborg??

Barnen ville se Samir & Viktor som sjöng straxt innan vårelden tändes. Det brukar vara någon från melodifestivalen som uppträder innan. Väldigt trevligt tycker jag. Mellofantast som jag är!! 🙂 Det är första året som värden betonade att killarna är helt vanliga människor och att ingen skulle försöka slita av dem kläderna och att alla skulle hålla sig lugna. Tyckte det lät lite galet först. Som om det skulle behövas! Men när vi kom lite närmare så förstod jag hur han tänkte 🙂 Alve förvånades över en flicka som var ganska stor (typ tomåring) som grät och hade skrivit Viktor i pannan. Det var lite svårt för barnen att se, men alla (ja ALLA till och med Ethel) fick sitta på mina axlar var sin gång eller flera gånger, så att de kunde se grabbarna. Och jag försökte hoppa loss lite också. Så klart man måste röja lite när man är på “konsert”. Barnen tittade bara på mig. De ville inte röja! Blängde nästan. Kanske var jag till och med lite pinsam 😀
Jag kände mig lite ihoptryckt när min nästan 10 åring satt på axeln. Men det var det värt! Så klart att hon skulle se hon också!!

Idag hämtade jag en regnoverall hos en kompis i stl 74 och den satt hur bra som helst. Visserligen lite stor, men den var TOPPEN nu ikväll. Blöt i ansiktet var han, men i övrigt torr! Vilken tur att jag fick tag i något som passade till imorgon. Tack, tack!! Hoppas verkligen att vädret blir bättre än idag. Vi var verkligen superblöta när vi kom hem!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.