Overallproblem!! – Mammalinda

Mammalinda

Overallproblem!!

Idag har jag försökt hitta en skaloverall till Helge på stan. Han skulle nog behöva stl 62, men det räknade jag inte med att hitta. Det är ju sällan man behöver en skaloverall som är så liten i vanliga fall. Bebisar i den åldern ligger ju mest i vagnen och sover. Men Helge vill ju krypa omkring i gräset och känna på saker. Och vara upp och titta när han är vaken. Eftersom vi ska till Kolmården på fredag, hade det varit bra att hitta en overall som står emot både blåst och regn. Ifall det blir lite sämre väder. Och enligt prognosen ska det komma lite regn… Han kanske inte vill ligga i vagnen HELA dagen. Det bli ju jättetråkigt för honom!!

Jag trodde nog att jag skulle hitta en overall i storlek 68 och hade inte alls tänkt att det skulle bli så svårt. Men det var visst svårare än vad jag trodde!!

Jag åkte in tidigt och hängde på låset, bara för att Helge skulle vara vaken så att jag kunde prova den på honom. På Kappahl fanns det bara från stl 80!! Och det blir ju som ett stort tält för honom. Och en KAXS overall i stl 80 har vi redan här hemma. Och vi har testat den och det funkar verkligen INTE!! Sedan var vi i två affärer till men det var likadant där. Vi hittade stl 74 på Lindex, men då sov han så gott och jag ville inte väcka honom. Typiskt! Visserligen tror jag att den är alldeles för stor den med. Men det hade varit bra att prova. Olika affärer kan ju ha olika modeller…

Jag har surfat runt på Internet för att hitta en overall i stl 68, men det finns ju ingenstans. Hmm, får se vad jag ska hitta på. En bärsjal och superstor regnjacka till mig kanske 😀 Så får det nog bli om jag inte kommer på något bättre!! 🙂

Helge och jag gjorde en kompisdusch nu på kvällen. Han verkligen ÄLSKAR att duscha!! Varenda gång jag byter blöja hoppas han på att få duscha. Men så ofta funkar liksom inte!! Eller så försöker han slänga sig i diskhon, som är precis jämte skötbordet. Där går ju också att bada. Det har han testat många gånger 🙂 Han skulle nog kunna bo i duschen tror jag 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.