LOPPIblogbag Vårpepp – Mammalinda

Mammalinda

LOPPIblogbag Vårpepp

För ett tag sedan hämtade jag ut Loppis nya blogbag Vårpepp med massor av trevliga produkter. Det här var vad som fanns i lådan:

Friggs
Linfrö & Rosmarin samt Hampafrö & Svartpeppar
Riskakor i en ny tappning, tunna och krispiga med naturlig smaksättning och ingredienser. Innehåller 90% fullkornsmajs vilket gör riskakorna extra fiberrika.

Jag gillar stark dessa riskakor! Jag gillar när man känner en smak och inte bara naturella. Och dessa är ju mycket nyttigare än chipsvarianten. Även barnen gillade dessa (men svartpepparn var lite för stark för vissa av dem).  God smak. Kanske lite för tunna om man ska smöra dem. Men det är också det enda negativa.

RFSU
Easy Shavin´ och Nice n´cool
En rakgel som man använder i duschen och som är genomskinlig och som inte löddrar, för att man ska se var man rakar sig. Den har även glideffekt så att det är lättare att raka och mindre risk för att skada huden. Den andra krämen motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka att använda efter rakning.

Jag har testat dem och båda var bra. Gillade speciellt easy shavin´!

Yves Rocher
Hair Rinsing Vinegar och Hydra Vegetal
Det första är ett hallonvinäger som man använder vid dusch. Det tas i håret innan sista sköljningen och ska ge håret extra glans och läcker doft. Det ska också avlägsna kalkrester som finns i vattnet från håret.
Det andra är en 24-timmars återfuktande kräm.

Jag tycker krämen känns len och svalkande mot huden. Hallonvinägern luktar underbart, men efter duschen kan jag tyvärr inte känna hallondoften mer. Vet inte om håret blir mer glansigt, men det känns luftigare eller lättare.

Edet Ultra Soft
Ett mjukt OCH väldigt starkt toalettpapper.

DVD Pingvinerna
Pingvinerna är superspioner som ska rädda världen. Skaparna av Madagaskar ligger bakom denna film.

Vi har ännu inte hunnit se den. Det får bli i helgen. Men barnen blev VÄLDIGT glada när de såg vad vi hade fått 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.