Mammalinda

Kolmårdens Djurpark & Norrköpings Event

Jag har blivit inbjuden att gå på invigningen av Bamses Nya Värld på Kolmårdens Djurpark av Norrköpings Event. Det är så otroligt roligt! Hela familjen längtar!

Den 1a maj öppnar Kolmården för säsongen och eftersom de firar 50 år i år, så har de investerat och byggt om ett nytt och fint Bamses värld! Det ska bli så kul att se hur det ser ut nu. Vi har tidigare varit på Kolmården och det är verkligen jättefint där. Perfekt familjenöje!

Norrköpings Event anordnar även, förutom tävlingar och annat, eventet Mammamingel i Norrköping. Norrköpings Event finns på facebook där man kan läsa om tävlingar och gilla sidan. Och Mammamingel har en hemsida där man kan läsa om eventet och även anmäla sig till deras nyhetsmail (det är väldigt bra så att man inte missar något).

Självklart kommer jag skriva om hur det såg ut på Bamses Nya Värld när vi har varit där den 1a maj! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.