Dekorera “påskägg” – Mammalinda

Mammalinda

Dekorera “påskägg”

Alla barn älskar att klippa småbitar av papper och att göra hål med håltagren brukar också vara en hit!

Vi klippte ut ett stort ägg i vit kartong och sedan har vi klippt remsor med mönstersax på vanligt färgat papper och klistrat fast dessa på ägget. Viola har gjort massor med hål med håltagaren och vi har använt både pappret med hål i och de små runda urklippen. Vi blötte lite på fingret så var det lätt att få upp de små, små runda pappersbitarna och sedan var det bara att trycka fast dem där man hade tagit lite klister. Mycket träning för finmotoriken!! 😀 När vi hade dekorerat ägget klart, satte vi fast ägget på ett papper och skrev GLAD PÅSK

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.