Mammalinda

Barnhabiliteringen

Förra veckan var jag och Helge på barnhabiliteringen. Det var vårt första möte där. Vi har tidigare träffat en sjukgymnast som också jobbar på barnhabiliteringen men som kommit hem till oss. En underbar människa som har varit hemma hos oss några gånger (vilken underbar service att få hembesök!! 😀 ).

Denna gång handlade det mest om att få information om vilka de var och vad vi kunde få hjälp med från dem. Och att vi skulle berätta om oss och framförallt om Helge. Och så undrade de om jag hade några frågor. Jag är en sån person som googlar ALLT, så just nu var det inte så många frågetecken… Undrar jag något så söker jag på nätet tills jag hittar svaret 🙂

Trots att mötet inte handlade om så mycket, så kändes det väldigt bra att ha varit där. Det känns tryggt att veta att de finns där. OM behovet finns 🙂

OCH så hade de så otroligt många fina leksaker!! Jag försökte få Helge att titta lika nyfiket som jag. Men till slut var det mest jag som kikade runt på grejerna. Jag får ta med mig ett större barn nästa gång, så att jag har en ursäkt och anledning att leka omkring med grejerna 😀 😀

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.