Mammalinda

Jag känner mig inte riktigt redo!

I helgen har jag spacklat och slipat för fullt. Det är min äldsta tjej som ska få sitt rum i ordning och det känns som om det var alldeles nyss som jag satte upp den där rosa fina prinsesstapeten. Nu vill hon inte ha prinsessrum längre. Nu är det mer svart och vitt som gäller. Och jag känner mig inte riktigt redo. Min lilla fina tjej har blivit så stor. När hände detta egentligen?! 10 år fyller hon i sommar. Jag vet att jag inte borde säga det, men SHIT va tiden går fort!!

Det är lite vemod i bröstet när jag river bort den rosa tapeten. Kan inte riktigt låta bli… Men det är ganska mycket barn kvar av henne ändå. Trots den tuffa tapeten. Det har JAG bestämt i alla fall.

När jag spacklade idag och Helge sov, så höll tjejerna på att pyssla. Efter en stund hörde jag
-Det hände ingenting mamma!
-Vad var det som hände, frågade jag tillbaks. Det gick liksom inte att låta bli att fråga…
Barnen lät lite stressade och svarade snabbt -Nej, det hände INGENTING! KOM INTE HIT!!

Jag blev något nyfiken på vad det där ingenting kunde vara. Man blir ju väldigt misstänksam när de säger så där. NÅGOT måste det vara 😀

Men jag lät bli att gå till pysselrummet och kolla. Men senare berättade de att de hade vält ut en stor hink med pärlor över bordet och golvet. En sådan där STOR hink med 15 000 rörpärlor! 😀 🙂 Det är ju också pyssligt att städa upp. Pyssel som pyssel 😉

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.