Mammalinda

Ofullständig remiss…

Idag när jag igen var i kontakt med sjukhuset i Göteborg fick jag reda på två saker. Det ena var att vår barnläkare hade skickat iväg en ny remiss till sjukhuset och att den FORTFARANDE inte var komplett. Hon hade alltså glömt att fylla i sak. Igen!! Sahlgrenska hade i alla fall inte skickat remissen i retur denna gång, så därför finns vi i kön till magnetröntgen. Och det är ju bra… MEN det andra jag fick veta var att det var väldigt lång kö. Och det visst jag egentligen redan, men denna gång fick jag reda på lite mer vad lång kö innebär. Hon berättade att det är MINST 6 månaders väntetid. Helt galet!!

Så nu blir det att försöka hitta någon annan som kan hjälpa oss lite snabbare. Jag har inte jättestor förhoppning på att min barnläkare kommer hjälpa mig, så jag får nog ringa runt själv…

HUR besvärlig mamma måste man bli egentligen?? 😉

 

Idag har vi bakat kakor inför morgondagens kalas för Alve. Tänk 8 år! Stor kille 🙂 Men någon liten bara ville NER i kakbunken!! Och stark är Helge! Som han kämpade! Och till slut hamnade handen i kaksmeten. Såååå spännande 😀

Jag är väldigt nöjd över att lyckas slänga ihop Signes alldeles egna improviserade kakor som hon gjorde förra veckan. Det blev alla barnens favoritkaka. Och då bara MÅSTE man ju försöka göra om kakan. Och det lyckades!! Mycket nöjd som sagt 😀 😀

IMG_9399.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.