Mammalinda

Gör om och gör rätt!!

Idag fick jag reda på varför det inte fanns någon remiss till magnetröntgen i Göteborg för min son.

Idag när jag ringde till Sahlgrenska för att höra om någon remiss kommit fram fick jag höra att vår barnläkare hade missat att fylla i NÅGRA saker. Remissen var helt enkelt inte komplett och därför hade den skickats tillbaka till barnläkaren. Så klantigt! Sååå nu är vi tillbaka på ruta 1.Två veckor tog det för remissen att fara fram och tillbaka. Och så var det två månader innan det, som vi fick vänta. OCH dessutom är det låååång kö just nu i Göteborg. Nu har vår läkare skickat remissen IGEN och vi kan bara hoppas att den är korrekt ifylld denna gång…

Idag när vi skulle åka in till stan var det snöigt, frostigt och superdimma hemma hos oss! Så vackert! Och så när vi kör ner i backen några kilometer från vårt hus, var det ingen dimma alls och alldeles blött och slaskigt! Vilken skillnad det var på bara några kilometer. Jag föredrar helt klart snö och dimma!!

 

IMG_9381.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.