Mammalinda

Hur mycket sömn blev det egentligen?

Vilken natt vi har haft! Två gånger (!!) vaknade jag av att jag hade så sjukt ont i nacken. Och när jag vaknade till insåg jag att jag SATT UPP och sov med en Helge i famnen, men mitt huvud hade jag visst tappat… Vet inte riktigt hur jag hamnade sittandes med honom, men han har varit ledsen väldigt mycket i natt. Då vill han helst att jag ska bära omkring på honom. Jag har även vaknat en gång av att min arm var helt bortdomnad för att Helge låg på armen. Han borde ha legat på armen ett bra tag för hela armen värkte. Och så byta blöja mitt i natten. Och Mattias har lyckats få rivmärken i pannan under natten (och det är INTE jag som har varit farten). 😉

Jag undrar jag, hur mycket sömn det blev egentligen. Men på dagen var allt glömt. 😉 Några koppar kaffe och så är det bara att köra på som vanligt. Sömn är ju ganska överskattat… 😉

På eftermiddagen satte jag mig och spelade lite piano. Helge brukar sitta med i mitt knä när jag spelar och sjunger, och ibland lyckas han trycka på en tangent han också. Det kan bli hur tjusigt som helst. 😀 Efter en stund la han sig tillrätta och så började han… SNARKA 😀 Dåååå passade det bra att sova gott. Värsta sötnosen som låg och snarkade så sött.

IMG_9349.JPG

”Det KLIAR så mega, jättemycket att jag blir alldeles GALEN!” Som han gnager på den stackars giraffen 😀 Kanske därför som han inte sover så bra på natten. Tänder på G kanske… Som han tuggar, är det konstigt att giraffen håller.  Tugga, tugga, tugga 😀IMG_9345.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.