Mammalinda

Höjden av otur!!

Efter att Viola fått värsta megamonster utbrottet på gymnastiken, kändes det skönt att vara vid bilen för att äntligen kunna åka hem. Jag slängde in alla väskor i bilen och stängde dörren, för att sedan släppa in Viola. Och då var bilen helt plötsligt låst!!! Bilnycklarna i bilen. Mobilen i bilen. Och passerkortet till skolan i bilen (ingen chans till att värma sig alltså). Tydligen hade jag råkat slänga min handväska på nycklarna och den hade tryckt på låsknappen. Höjden av otur!!
Jag lyckades dock haffa en förälder som jag kunde låna mobilen av och ringa till min man. Mattias var också i stan fast på annan plats. Men han hade ju inte sina nycklar på sig. Så han fick åka hem för att hämta nycklarna och sedan åka in till stan igen. De där nycklarna som hade varit borta i två år och som Mattias hittade på vinden för ett par dagar sedan. Tänk så lägligt att de kommit fram nu då 🙂

Så där stod vi. Jag, Helge och Viola. I mörkret. Det både regnade och snöade om vartannat och blåste superkallt också. Och så var vi trötta och hungriga. Som vi tyckte synd om oss. Och så blev Helge hungrig och jag fick amma i blåsten och regnet också. Hua, så kallt!! I en halvtimme fick vi vänta. En VÄLDIGT lång halvtimme!!

Konstigt nog höll sig båda barnen väldigt lugna. Med tanke på hur trötta de var, så var det ett under. Vi sjöng lite sånger och försökte prata om lite allt möjligt.

Nu ikväll har Mattias och jag slagit in paket. Vi har en tjej som fyller 6 år imorgon. 😀 Mysigt med kalas!!!

IMG_9187.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.