Mammalinda

PYSSEL Jul Adventsljusstake

Idag på öppna förskolan gjorde Viola och Signe varsin adventsljusstake. Enkelt pyssel men fint och roligt! De sysselsatte sig med att låtsas tända ljusen och sedan blåsa ut det samtidigt som de tryckte ner det gula silkespappret. En adventsljusstake som de kan tända ALLDELES själva och som de dessutom kan ha på sitt rum 🙂 Så länge de inte drar för hårt i det gula pappret så kan de tända och släcka hur många gånger de vill!

Det är 4 toalettrullar med helt vanligt vitt papper rullat runt. Viker man pappret över kanten både uppe och nere, så sitter det ganska bra. Och så gult silkespapper i ljuset. Ljusen är klistrade på lite tjockare papper. Och så lite silkespapper runt ljusen och några prydnadssvampar. Det funkar ju med mossa eller julgransglitter eller vad man nu vill använda…

 

IMG_8579.JPG/Mammalinda

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.