En del saker är bara FÖR spännande!! – Mammalinda

Mammalinda

En del saker är bara FÖR spännande!!

Jag nattade de större barnen och hörde samtidigt att Helge var väldigt missnöjd hos Mattias. Mattias duger inte alltid när han är trött och speciellt inte när han är hungrig (så klart). De stora ville berätta någon rolig historia och så var det annat som skulle berättas. Och Helge han skrek.

Och så när jag går ner i trappen för att skynda mig till min lille bebis så tystnar han helt plötsligt. Konstigt, tänkte jag. Tills jag kom in i sovrummet och hittar honom i sängen med MASSOR av små spännande LAMPOR! Han verkligen älskar lampor. Han var så upptagen att han knappt kunde säga hej till mig när jag kom ner till honom. Bara tittade på mig lite snabbt och sedan vände han sig mot sina kära lampor. Som han jobbade och spanade. Länge, länge. En del saker är bara FÖR spännande alltså!!

Till slut sa jag stopp och stängde av. Och DÅ blev han hungrig igen.

Vi har nog en till i familjen som ÄLSKAR jul och alla fina lampor!! Det börjar bli riktigt mysigt här hemma. Men vi är inte klara än. Mycket som ska upp 😀

/Mammalinda

IMG_8568.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.