Skyll på mig bara!! – Mammalinda

Mammalinda

Skyll på mig bara!!

Ibland tycker jag att jag får skulden för lite väl många saker. Jag kanske är lite klantig ibland och det händer väl en hel del runt omkring mig, men jag brukar faktiskt VETA OM när jag gör något galet!!

Och ibland är det bra att ha lite skvallerbyttor i huset!!!

Idag letade barnen efter hinken med alla strandleksaker som var helt borta. Till slut kom Ethel till mig och sa “Vet du vad pappa säger?” Och det visste jag ju inte. Hon fortsatte “Han säger att du ställde hinken bakom bilen när vi var på stranden sist och att du körde över den med bilen och att du inte märkte det!”

VAD!! Nu pratar vi inte om en liten sandlådehink!! Utan en STOR 10 L hink fylld med leksaker. Om jag nu skulle backat över den (vilken egentligen inte är så osannolikt..) så skulle jag åtminstone MÄRKT att jag kört över den. När jag konfronterar min käre man, så visar det sig att han HAR sagt detta till barnen OCH dessutom varit helt seriös i sitt påhopp.

Efter mycket letande så hittar vi hinken i bilen. Och vem hade ställt den där då?? Jo, min käre man så klart 😀

Snacka om att jag hade ett stort leende på läpparna!!! Haha, skylla på mig och så är det han som är glömsk!! 😀

/Mammalinda

20140730-224919-82159050.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.