Mitt i prick – Mammalinda

Mammalinda

Mitt i prick

Helge är helt klart mammas lille pojke, men ibland… ibland alltså, då får han faktiskt vara pappas pojke!!!

Som idag när jag bytte blöja! Jag skulle bara sätta på ny blöja. Jag tog tag i fötterna, lyfte upp rumpan och då PRUTT!!! och så en massa små prickar här och där. Då hade jag gärna ropat högt “Mattias ta hand om DIN son!! Jag ska DUSCHA” Men Mattias var inte hemma, så det var bara att ta hand om pojken själv. SEN duscha!!!

När vi båda var rena, då var han mammas pojk igen 😀

20140723-231134-83494059.jpg

“Känner mig ganska nöjd nu mamma!”

/Mammalinda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.