Mammalinda

Höjden av trötthet

När man är en supertrött mamma går tydligen sömn före ALLT!!

Vid 5-tiden i-morse låg Helge tätt jämte mig. Han var inte alls glad och jag försökte gosa ner honom vid min sida. Jag var så sjukt trött och ville mest bara sova. Vi kramades och han verkade mest trött han också. När vi låg där och gosade, började han låta konstigt. Sen kom DET. Som att få en hink kastad på sig. PLASK!! Och så en till. Så låg vi där och badade i sur mjölk, Helge och jag. I samma stund som Helge kräktes blev han tyst, nöjd och somnade som en stock. Jag hann sucka över det hela och tänka att vi var tvungna att duscha också. Jag som var SÅÅÅ trött och bara ville sova!! Längre än så kom jag inte. Jag somnade visst jag också. Som en stock! Men vadå, sova i en jättepöl av kräks är väl inget??! Eller?!

Det är höjden av trötthet!!

När vi vaknade vid 8-tiden. DÅ var det VERKLIGEN dags att duscha.

20140628-140748.jpg

Nu är Helge ren! Då är det mammas tur nu då 🙂

/Mammalinda

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.