Mammalinda

Vi skulle bara…

… ta lite kort på barnens kusin Vilma ute i det vackra Hätte. De var klädda för balen och SÅÅÅ fina!! Vi skulle inte bada. Vi hade varken badkläder eller handduk med oss. Men när solen sken blev barnen sugna på att känna på vattnet med fötterna. Och känna lite med foten gör ju inget… Det blir man inte så blöt av…

20140531-195921.jpg

MEEEN, så kunde inte Ethel låta bli. Hela hon var under vattnet, med kläder och allt!!! 🙂 Och till Alves försvar (som har hur mycket kläder på sig som helst), så var han faktiskt i med fötterna i vattnet en stund innan Ethel doppade sig. 😉 Han är inte så förtjust i att bada och har gärna mycket kläder på sig 😀 Ethel och Signe badade rätt länge faktiskt. Inga badkrukor där inte 🙂

20140531-195909.jpg

En mycket nöjd (och väldigt blöt) Ethel konstaterar att hon var först av oss i familjen att doppa hela sig denna sommar.

/Mammalinda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.