Mammalinda

Är det kalas så är det…

Grattis till lilla (eller stora tjocka) mig 😀 Redan i morse när Viola kom in till oss frågade hon om det var idag som jag fyller år, eftersom hon visste att vi skulle ha kalas för mig idag. Berättade för henne att det är först imorgon som jag fyller år, men att min pappa och syskon med familj skulle komma idag.

Sedan frågade jag henne om hon hade något paket till min födelsedag. ”Japp” svarade hon direkt men såg samtidigt lite fundersam ut. Ethel som också hade kommit in till oss svarade bestämt ”Nej, det har vi inte. Men det är inte mitt ansvar. Det där får faktiskt pappa ta hand om!!!” Och det kan jag hålla med om 🙂 😉

20140529-233801.jpg

En underbar liljekonvaljbukett, som luktar gudomligt!! Den hade pappa plockat till mig på min födelsedag 😀 Jag fick alltid en bukett liljekonvaljer när jag fyllde år och bodde hemma förr i tiden. För läääänge sedan!!! En trevlig tradition tycker jag 🙂

När jag stod i köket och grejade, hörde jag Viola flytta runt med den tunga pallen i tvättstugan. Hon skulle hämta något. Hon släpade och drog omkring på pallen och till slut ropade jag till henne och frågade vad hon gjorde egentligen. Då hade hon hämtat hårfärg högt upp i ett skåp och det ville hon ha. Både blå och rosa och mycket!! Är det kalas så är det!!! 😀

20140529-233811.jpg   20140529-233819.jpg

 

/Mammalinda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.