Mysiga JEM – Mammalinda

Mammalinda

Mysiga JEM

Barnen får skämmas för sin mor 🙂 Först var man ju tvungen att hoppa och dansa loss när JEM uppträdde på valborgsmässoafton i Tranås. De är ju riktigt bra!!! Barnen var väldigt laddade inför uppträdandet och vi fick en bra plats där vi såg dem. Men sen blev de lite fundersamma (kanske kände de inte igen dem utan tv rutan eller så var det inte 10 låtar med Love Trigger 😉 ) och de stod som förstenade, utan att klappa i händerna eller röra sig på något sätt. Det såg helt galet ut 😀 Men jag svängde loss och Ethel himlade med ögonen.

Efter uppträdandet tog vi lite kort och sedan sprang vi iväg på annat. När barnen behövde gå på toaletten kom sedan tjejerna från JEM också. Ethel fick stora ögon och började viska. Jag sa till tjejerna i JEM att de sjöng bra och att det hade varit riktigt mysigt. Haha, sedan kom jag på att mysigt kanske inte är ett ord som de brukar höra så ofta. Kanske passar det bättre med coolt, grymt eller nått annat ord som jag säkert inte kan. Men jag sa att det hade varit mysigt och Ethel hon tittade skeptiskt på mig. Fast hon himlade inte med ögonen i alla fall 😀 Pinsamma mamma 😀

20140430-221006.jpg
Mysiga JEM 🙂

/Mammalinda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.