Tjockisen har jobbat idag ;-) – Mammalinda

Mammalinda

Tjockisen har jobbat idag ;-)

20140429-215645.jpg

En liten skatt hittade Viola i !! tvättmaskinen !! när hon skulle hjälpa mig med att tömma tvättmaskinen. Hoppas att inte snäckan hade någon inneboende innan den hamnade i tvättmaskinen bara (undrar vem som är den skyldige??). Stackars snigel!!

Känner mig rätt nöjd över dagens insats OCH jag förvandlades inte till en sur och trött mamma!! 🙂 Jag har orkat ta bort sängkläder i sju sängar (Viola har två), vädrat alla täcken och kuddar, fixat 3 tvättar och dammsugit i tre rum. Och när jag dammsög så stod jag till och med upp periodvis. Dammsuga som är SÅÅ jobbigt för kroppen vanligtvis. Brukar krypa fram med dammsugaren annars (ser hur tokigt ut som helst jag vet!!). Idag har kroppen skött sig och orkat göra en del i alla fall. Underbart 🙂

Barnen njöt av sista sommarvärmen för denna gång (antar jag) genom att springa omkring i trosa och kalsong i trädgården och ha vattenkrig. Alve älskar vattenkring! Alltså att spruta ner sina syskon, MEN så sur han blir när syskonen sprutar TILLBAKS 😀 Samma visa varje år 🙂 Tur att tjejerna gillar vattenkrig, så att de går med på att bli blöta UTAN att blanda in honom i leken 🙂

Idag ska jag försöka lägga mig tidigt!! Hör hur de rena lakanen ropar på mig 😀

/Mammalinda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.