Stressad mamma!! – Mammalinda

Mammalinda

Stressad mamma!!

Dagen började bra med mysigt mammafika och barnlek. Sedan kom vi hem och åt mat. Allt lugnt!

Vi skulle vara i stan kl 14 för att åka vidare till Torpön och söta får. Tjugo i två har skolbarnen inte hunnit hem och jag inser att jag slavat bort bilnyckeln i all stress över att hinna in till stan (tar en kvart att åka in). Samtidigt som de stora kommer hem, springer jag omkring som en yr höna för att hitta nycklarna. Till slut hittar jag dem på golvet på uteplatsen!!! Och då blev det bråttom!!! Usch, stressade mammor är inget att ha!! 😉

Vi kom dock in i tid (hur lyckades jag ens??) och gav oss iväg till fåren. När vi kom fram, toksov Viola och var helt omöjlig att väcka. Som hon väntat och laddat för det här. Så typiskt. Hon vaknade först efter vi hälsat på djuren. Lagom till fikat. 🙂 Det var bara att köra runt med vagnen i fårhagen. Det skumpade en hel del, men det sovs vidare ändå. Och Signe höll krampaktigt om mitt ben. Hon följde med in i hagen, men klappa eller gå fram till dem, det skulle hon inte!!! Hon var mer bakom mig och såg nog inte så mycket. De två stora däremot var överallt och ingenstans. 🙂 Så två av fyra barn såg fåren och lammen 🙂

20140428-231827.jpg

20140428-231849.jpg

20140428-231951.jpg

/Mammalinda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.