Ont!!! – Mammalinda

Mammalinda

Ont!!!

Ligger i soffan med ont i korsryggen. Min kropp orkar inte riktigt med att leda barngymnastik känner jag. Idag var jag iväg med Alve. Det blir att bära en del madrasser och lyfta upp tjockmattor. Och så gjorde jag kullerbytta över räck (inte så konstigt att jag har ont egentligen…) Men nu har jag nedräkning. Bara två veckor till, med två pass i veckan. 🙂 Tycker det är jätteroligt att ha gympa. Det är så härligt att se barnens glädje och hur de växer under terminen. Men det är TUNGT nu!!! Och min kropp protesterar. Hoppas att det blir bättre till imorgon. Jag går som en väldigt, väldigt, väldigt gammal tant. Det ser ju inte klokt ut!!!

Ny dag imorgon 🙂

/Mammalinda

20140331-225514.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.