Som en boll… – Mammalinda

Mammalinda

Som en boll…

20140327-135040.jpg

Viola var en trött tjej vid handlingen idag! Tur att lilla dockan var med, för den kändes som en kudde sa hon och den fick också agera kudde periodvis 🙂

När vi var klara med handlingen, säger jag till Viola “nu ska vi äntligen åka hem”. Viola svarar då “bebisens hem är i magen”. Och det är ju alldeles sant 🙂 Jag svarar lite opedagogiskt “ja, magen är som ett hus för bebisen.” Viola tittar oförstående på mig och säger “nää, jag tycker mer magen är som en boll!!” Än en gång har lilla Viola alldeles rätt!!

20140327-135145.jpg

Min bollmage!!!

/Mammalinda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.