Cravings – Mammalinda

Mammalinda

Cravings

Jag har gått och varit sugen på surdeg ett tag. Alltså inte enbart att äta surdegsbröd utan att ha en “deg” bubblandes i köket som man kan gå och sniffa på. Hur galet är inte det??! Det luktar ju inte gott direkt, men är ändå så sugen på det. Cravings eller?! Så nu står det en bytta i köket och bubblar. Och jag kan sniffa flera dagar tills jag ska använda den 🙂

Satte mig i solen en stund, när Viola sov middag och medan jag väntade på att Ethel och Alve skulle komma hem från skolan. Dreglade i tidningen “Hembakat Matbröd” och gjorde öron för alla sidor med bröd jag vill baka den närmaste tiden. Det blev hur många öron som helst. Blir mycket jobb för mig… Fast bröd är ju ändå en helt okej sak att ha sug efter. Mycket bättre än saltlakrits, julmust, oliver och vinäger (som jag också har haft cravings efter och oliver gillar jag eg. inte…).

Har varit hos MVC idag och det var ännu sämre järnvärden än förra månaden. Men jag har ökat dosen på eget bevåg och det var ju bra 🙂 Känner att det har gjort verkan faktiskt. Är inte helt slut hela tiden och har faktiskt några krafter kvar när kvällen kommer. Så underbart!!

Vid första försöket av att höra bebisens hjärtljud så hördes bara mitt hjärtljud. Hon flyttade “tratten” och då hördes ingenting. Och då frågar barnmorskan “Brukar du känna bebisen sparka?” Jag kan tycka att det är en väldigt onödig fråga i det läget. Så klart att man blir SKITorolig den korta stund som det tar innan barnmorskan faktiskt hittar barnets hjärtljud. Snacka om att skapa oro helt i onödan. Även om jag känner bebisen titt som tätt, så kommer oron i alla fall. Om hon hade försökt länge för att hitta hjärtljudet och inte hittat något, så kanske frågan hade känts mer aktuellt. Tur att jag i övrigt tycker väldigt mycket om min barnmorska 🙂

Imorgon är det våffeldagen och jag och barnen har laddat. Signe har drop in fika på sin förskola och då blir det våffelfika. Sedan är det tänkt att vi ska äta våfflor hela familjen, men Mattias slutar inte alltid så tidigt. Får se om vi tjuvstartar utan honom. Eller kanske äter både själva och tillsammans med mannen 😉 En anledning att frossa fika på en vardag tackar man inte nej till 😀

/Mammalinda

20140324-215049.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.