Pyssel – Mammalinda

Mammalinda

Pyssel

20140228-102950.jpg

Gårdagens pyssel från öppna förskolan. Signe gjorde sin gubbe alldeles själv, förutom mittenflugan som hon ville att jag skulle göra till henne och så hjälpte jag henne med fötterna. Viola målade ansiktet på sin gubbe (många streck blev det) och klistrade dit ögon, näsa och mun. De var väldigt nöjda båda två över sina gubbar. Egentligen var det tänkt att det skulle vara clowner, men Signe tyckte att hennes gubbe skulle vara storasyster Ethel. Vet inte vad Ethel tyckte om det egentligen 🙂

Nu står de så fint på middagsbordet, så att alla kan se dem 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.