Heja självförtroende! – Mammalinda

Mammalinda

Heja självförtroende!

Viola är bestämd och säger “tofs ska jag ha. Där!” Och så visar hon med handen var tofsen ska sitta och fortsätter “då ser jag inte ut som en bebis!”

Lilla, lilla Viola, som ibland är en ganska stor tjej. Jag undrar om det är en egen slutsats eller om syskonen har hjälpt till lite. Som förälder vill man ju att ens barn bara ska tycka att de själva är söta precis som de är och att allt de gör är bra. Att börja fundera på hur man gör för att se större ut, det kan vänta tycker jag. Helst MÅNGA år! Men söt är hon, min Viola 🙂 Och det brukar hon säga, “va söt ja är” och “va dukti ja är” brukar vi höra. Och DET får gärna fortsätta i många, många år!

20140225-232409.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.