Catrin Henricsson – En till LOPPI.se webbplats

Catrin Henricsson

Annons

Joy For Kids

Hej fina!

Snart är det nytt år och jag ser verkligen framemot det nya året 2019. Haft så mycket att göra med företaget, stora planer inför 2019 är igång. Bland annat sätter jag igång med event, lansering av en ny produkt kommer i januari och ett av mina stora jobb just nu är att skriva en barn bok och skapa nya produkter för bland annat temat som musikhjälpen hade i år – “alla har rätt att funka olika”! Det är ett budskap som måste tas på allvar, Det finns inget annat som gör mig mer besviken över hur folk beter sig idag mot varandra! Jag har träffat på flera människor i mitt liv som bland annat har någon form av Dysmeli, och tyvärr blivit väldigt utfrysta och mobbade pga det. Så detta ser jag verkligen framemot att få börja jobba med! Hoppas självklart att ni vill följa med på denna resa med mig!

Första eventet kommer att ske i mars, datum kommer någon gång i januari, troligtvis så kommer eventet att vara i Tyresö. Mer info kommer senare.

Ni får gärna kika in på hemsidan http://joyforkids.se – just nu fram till den 31/12 är det en grym rea på alla sortiment – passa på och hitta något till dina barn eller till någon du känner.

Ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons