Catrin Henricsson – En till LOPPI.se webbplats

Catrin Henricsson

Annons

Mamma VS Entreprenörskap

Hej fina!

Dom senaste veckorna har jag haft fullt upp med mitt företag, Har verkligen inte haft tid med att vara inne på bloggen alls. Såklart är det mycket jobb varje dag, och det är så roligt just nu.

Just nu håller jag på och får hjälp med ett projekt för min hemsida med hjälp från en grafisk designer, vi satt igår och planerade mitt/vårt projekt tillsammans för min hemsida som hon ska hjälpa mig med. Känns oerhört spännande och jag vet att detta kommer bli grymt bra! Min hemsida kommer då inom kort att uppdateras med nytt utseende och med nya produkter från bland annat ett danskt företag. Jag är så peppad inför detta och jag har en del roliga planer för företaget framöver. Har dessutom mina underbara ambassadörer som är 4 härliga tjejer, känns nu extra roligt att ha fyra andra som samarbetar med mig.

Länk till hemsidan hittar ni längst ner i inlägget.

På måndagar har jag min stora tjej hemma också – vilket blir en utmaning för mig med att hinna vara mamma och hinna klart mina planer jag har varje dag med företaget, kanske låter konstigt med att “hinna vara mamma”, men det är så det känns. Jag vill hinna med så mycket som möjligt med både företaget och barnen, vilket jag gör – utmaning varje dag. Men självklart prioriterar jag barnen framför allt. Tisdagar – fredagar blir lite lättare då min stora tjej går på dagis och det bara är jag och Ella hemma, men det blir klart en utmaning det med! Allt beror på hur hon är under dagen, nöjd eller inte nöjd. Sen är hon en riktig famn tjej, har hon somnat i famnen och jag sen lägger ifrån mig henne så vaknar hon på en gång. Men allt går – får smita till datorn dom stunder som hon är nöjd och lugn, då sitter hon även i sin stol bredvid mig hela tiden. Kommer nog bli riktigt duktig på att jobba snabbt och effektivt, haha, men jag gillar sånt – utmaningar är bra, man lär sig något om inget annat.

Så fort det har inkommit nytt till hemsidan så ska jag försöka hinna med att uppdatera här på bloggen. Annars är det bara för er att kika in i webb butiken.

En annan fråga: Vad tycker ni fattas på marknaden idag för barn? Kommentera gärna nedan med inspiration.

 

Kika gärna in på min hemsida – http://Joyforkids.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons