mamabeatrice

Var rädda om varandra

Hej!

Idag har jag och barnen varit lediga tillsammans, det händer ju inte alltför ofta att Robin är ledig med mig och Jennifer eftersom han har skolplikt, så vi tokgillar sportlov 😍 Så skönt att kunna sova ut, imorse tex vaknade jag innan barnen 🤤 Dock vill jag gärna hitta på något med dom på våra lediga dagar, att bara sitta här i lägenheten är nog inte så roligt… Idag tog vi oss till Borlänge och Leos lekland ✌ Påvägen hem blev det donken till lunch och så fick jag med dom in till Rusta också, det finns ju faktiskt en hel del fint där. Idag blev det ett överkast och ett bord som får agera som nattduksbord, jag ställde en av sakerna jag har här hemma som betyder mest för mig. Tavlan med texten ”Var rädda om varandra” har min mamma gjort, och även fast den kanske inte är så modern eller inredningsduglig i vissa ögon men det skulle aldrig falla mig in att inte ha den framme! Texten, tanken bakom tavlan och jobbet bakom den betyder så mycket för mig ❤

20180227_194535

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.