mamabeatrice

Baka baka liten kaka?

Hej!

Ja det blir en hel del bakat nu till jul, hos er också?

Pepparkakor var jag och barnen hos mamma/mormor och bakade. Sen har vi gjort ischoklad och Fudge med karamelliserade nötter (recept från Roy Fares), knäck får vi se om vi hinner göra… Men det som är roligast med bakningen är att barnen så gärna vill hjälpa till! Jag som älskar att baka vill ju verkligen uppmuntra dom till att också hjälpa till så det är SÅ kul att få göra det tillsammans med dom!

Nu ska jag och Jennifer åka och hämta mamma/mormor och åka ner på stan en sväng. Sen hämta Robin från skolan och idag ville han ha en kompis med sig hem, och en ledig dag funkar det hur bra som helst, då slipper han och Jennifer bråka alltför mycket 😉

 

16-12-20-08-29-57-505_deco16-12-20-09-23-34-037_deco

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.