Sonen med det stora hjärtat – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Sonen med det stora hjärtat

Hej!
Hoppas det är bra med dig?
Idag är det ju valborg men vi har inte sett någon brasa, jag och barnen var upp till gruvan för att kika lite och där skulle dom tända en brasa för barnen vid 13.30. Men vi var där så tidigt och barnen tröttnade fort så efter ett besök hos Calimero så åkte vi ner till Hemmakväll och köpte godiset till kvällen.
Påvägen hem sen kom jag på att jag behövde handla lite så även Willys fick sig ett besök och som vid alla affärer här i stan så satt det en tiggare utanför.
När vi gick förbi honom efter vi handlat så sa Robin att någon gång ska han ge en tiggare pengar. Jag sa att han kunde göra det direkt om han ville, jag hade några kronor i fickan. Men nej, han skulle ge från sina egna pengar sa han. Alltså hur stolt blir man inte när man hör sin snart 7 åring, så osjälvisk?
– Jag har mycket pengar. Och han har inga alls.
Sa han också.

Älskade, underbara, härliga och osjälviska Robin.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.