Luncha på stan – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Luncha på stan

Hej hej!

Den här lediga tisdagen ska jag och Jennifer spendera lite nere på stan med mamma/mormor. Det blir nog lunch någonstans också, passa på när man ändå är där 😉
Men annars ska jag nog kolla på regnkläder till Robin, hans andra är spårlöst försvunna… Ev om jag hinner så vill jag köpa byxor till mig också, har gått ner rätt mycket i vikt så alla byxor hänger som jagvetintevad på mig, mina jobbbyxor kan jag numer dra av mig 😂 Så ja, nya byxor behövs!
Skulle behöva klippa mig också, men jag får ta en sak i taget tror jag 😉

Snart fyller ju barnen år också, så kalasgrejer ska inhandlas och presenter såklart. Robin pratade om att han ville ha ett bowlingkalas, men vi får se 🙂
Jennifers största present är köpt, men lite mer smått tillbehör ska också köpas och Peter skulle åka och köpa Robins present under veckan. Robin önskar sig bara dyra saker nuförtiden, som en tv och mobil. Vad hände med LEGO och sånt? 😉

Nu ska vi göra oss iordning här för att åka. Ha det så bra hörrni!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.