#starktjej – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

#starktjej

Hejsan!
Ja nu var det ju längesen jag skrev här igen.
Det händer mycket men fortfarande inte så mycket jag kan skriva om.
Förr eller senare ska jag berätta men jag vill inte “hänga ut” någon som inte vill bli omskriven.

Jag var och tränade för första gången sen slutet av januari, igår. Konditionen är ju färskvara och det märktes. Helt slut efter 10 minuter på löpbandet. Men jag vet inte om allt lyftande på jobbet har gjort att jag fortfarande kunde lyfta samma vikter på gymmet som sist. #starktjej? 😉 Det kändes skönt iallafall, men det kommer dröja iallafall 1 vecka innan jag kommer kunna gå dit igen. Full rulle hela veckan nu, på gott och ont. Jag längtar verkligen efter barnen som kommer idag! Jag ska passa på att städa och handla innan dom kommer så jag lär lägga i en växel nu. Men nu vet ni att vi fortfarande lever 😉

image

Fina blommor som jag köpte åt mig själv 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.