Jobb tisdag – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Jobb tisdag

Godmorgon godmorgon!

Idag är en jobb-tisdag så ganska snart ska jag och Jennifer göra oss redo att åka, Robin är redan lämnad på skolan och idag ska dom åka och bada på Lugnet. Badmössa var vi och köpte tidigare, för det måste dom ha. Men mössan var anledningen till att Robin inte såg fram emot badningen, han sa att den gjorde så ont att ta på sig… Så imorse hade jag lite potatismjöl i den, så får vi se om det går bättre då 🙂

Jag vill förresten bara klargöra något med förra inlägget, jag tror inte att barn med föräldrar som separerat, mår sämre. Hellre glada föräldrar som inte bor tillsammans än olyckliga föräldrar som bor tillsammans.
Men jag trodde inte att ett barn VILLE att deras föräldrar inte skulle bo tillsammans…

Puss på dig!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.