Lightbox – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Lightbox

Godmorgon 🙂

Idag var det väldigt kyligt ute, minus 20 grader var det när vi gick upp och lämnade Robin på skolan. Vi var riktigt rosiga på kinderna när vi kom hem igen 😀

Som du kanske vet så gillar jag att vara ute i god tid, jag är gärna på jobbet minst 15 minuter innan jag ska börja, helst lite mer än så… Barnen fyller ju år i maj och jag har redan börjat fundera på presenter och kalas ideér och jag kan ju säga att kalaset redan är bestämt. Dock kommer jag vänta lite till innan jag beställer kalas saker och så, men det känns ändå bra att ha den viktigaste saken klar 🙂 Hur som helst så beställde jag barnens första presenter idag. Två likadana, för jag vet att det här är en sak som passar båda och skulle bara Jennifer få en så skulle Robin också vilja ha. Nyfiken på vad det kan vara?

Du har säkert sett och hört talas om Lightbox?

Lightbox

 

Man kan ändra text och symboler bäst man vill och hur perfekta som helst i barnens rum. Dom här som jag beställde är från Stilrum och jag hoppas bara att jag kan hålla mig från att ge barnen dom, direkt när dom kommer 😀
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.