mamabeatrice

Sponsrat inlägg – Zizzi.se

Jag har väl egentligen aldrig varit så himla intresserad av mode, eller kläder överhuvudtaget. Mamma köpte mina kläder väldigt länge om jag ska vara ärlig. När Robin föddes så fick jag upp ögonen för ”mode” för barn och det är fortfarande det jag tycker är roligast att köpa. Men kläder behöver ju jag också, och jag skulle verkligen behöva uppgradera min garderob, för varje morgon har jag samma problem. – Vad ska jag ha på mig idag då?

Nu är det många företag som har rea och det hade ju varit perfekt att förnya sig lite, ett av dom företagen är  Zizzi och idag var första gången jag var in på deras hemsida, många fina kläder till bra priser. Om man inte gillar att handla på internet så finns dom i flera olika städer och även i flera olika länder!

Vill du se några av mina favoriter?

Zizzi

zizzi

zizzi.se

Speciellt jeans eller byxor överhuvudtaget skulle jag behöva, och dom här ↑ är jag väääldigt sugen på att klicka hem. Eller nej, åka till butiken i Borlänge och testa. Jeans är något jag alltid vill prova innan jag köper.

Zizzi har inte bara kläder, dom har även smycken och solglasögon för att nämna några saker. Dessutom känns det som att dom är mest inriktade från storlek 40 (även fast det finns mindre storlekar också), vilket är toppen tycker jag.

 

wpid-billede-se.jpg.jpeg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.