Lite om dagen – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Lite om dagen

Hej på er!

Har ni haft en bra jul?

Nu är vi iallafall friska (förutom Peter som har feber fortfarande, men jobbar ändå…) och var tillbaka till jobbet/fritids/föris igår. Idag var jag ledig så det blev en mjukstart, även fast klockan ringde klockan 6 imorse, jag hade visst glömt bort att ta bort alarmet från förra veckan… Lite trött just då, med tanke på att jag kom hem sent igår, jag var nämligen på bio med bästa tjejerna ♥ Jag slutade 19.15 och sen gick vi och åt pizza, pratade och skrattade tills det var dags att gå mot bion och den sista Hunger Games. Vi har haft som en tradition att gå och se Hunger Games varje vinter i flera år men nu när det var av dom filmerna så får vi se vad det blir nästa år.

Efter frukost imorse började Robin säga att han var så rastlös och hade inget att göra (som vanligt just nu, tycker jag) och att han ville gå till skolan och leka ute där tillsammans med fritids. Eftersom jag ändå tänkt ut och handla så tog vi bilen först till skolan så barnen fick leka lite där, iofs var inga andra barn ute just då. Men dom hade nog roligt ändå.

wpid-20151229_121749

wpid-20151229_121743

Nu är vi iallafall hemma igen och jag funderar på om jag ska orka göra ett ryck med tvätten och plocka lite, eller om jag ska kasta mig i soffan och slappa ett tag. Risken finns ju att jag fastnar i soffan om jag börjar där så jag får nog lov att ta det där rycket först 😀

Kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.