mamabeatrice

Bakboxen nummer 2

Några veckor innan jul så kom äntligen bakboxen nummer 2! Jag som är så nyfiken av mig hade redan kikat lite på Instagram för att se vad det var som skulle bakas och snacka om glad tjej som fick baka något helt nytt! Först och främst brukar jag aldrig baka något med nötter i, eftersom Peter inte äter nötter (och om han inte hjälper mig att äta upp det som är bakat, ja då måste ju jag äta upp det alldeles själv…). Men eftersom det skulle vara pekan nötter i, enligt receptet så ville jag göra det, precis som det stod. Undrar du hur jag löste det med Peter? Jag kanske inte sa något om några nötter, utan han märkte det när han smakade? Eller tvingade jag honom att smaka?

Nej, jag var det snälla medarbetare jag brukar vara och tog med den till jobbet. Så Peter slapp undan den här gången 😉

Som tillbehör i den här boxen så var det en gasbrännare, som man även kan använda om man ska göra creme brulée tex, eller så gör man som oss. När man inte använder den till bakning så kan man tända ljus med den 😀
image

Helt perfekt om man inte hittar några tändstickor eller annan tändare.

image

image

image

image

So far so good. Sen har jag väl aldrig sagt att jag är speciellt fotogenisk men alltså, bra bild. Verkligen.
image

Tur att kakan var god iallafall 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.