Helgen – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Helgen

Godmorgon måndag 🙂

Här har det varit tyst igen några dagar, det beror på att jag haft så mycket annat att göra. Du vet säkert hur det är nu när det snart är jul och så, dessutom jobbar jag ju också, I helgen var jag och Peter på en spa weekend, i Tällberg. Har du läst min blogg ett tag så kanske du kommer ihåg att jag var där förra vintern med Peters syster? Redan då tänkte jag att jag skulle vilja åka dit med Peter också och i lördags var det alltså dags för oss att åka dit. Vi kom väl iväg lite sent, när vi väl lämnat av barnen hos barnvakterna men vi räknade med 2 timmars relax i bubbel och bastu innan vi skulle till våra behandlingar. Jag hade valt en klassisk ansiktsbehandling och Peter tog en muskelmassage. 50 minuter skulle vi få bli bortskämda, och det blev vi verkligen men inte kändes det som 50 minuter! Max ½ timme kändes det som innan hon sa att hon var klar. Ah, men otroligt skönt var det iallafall och efter det gick vi upp mot vårt rum för att göra oss i ordning för en tre rätters middag. Uppe på rummet väntade en flaska vin, frukt, praliner och blommor ♥

Maten var helt underbar, och vi lämnade restaurangen proppmätta och med huvudvärk efter all relax (och för lite vatten). Kan det ha tagit ½ timme framför filmen American Pie, the reunion, innan jag totaldäckade? Sen vaknade jag 5.30 fortfarande med huvudvärk, så jag tog en tablett innan jag somnade om några timmar. Sen var det dags för typ det bästa, hotellfrukosten! Att bara sitta och ta det lugnt, att få hur mycket som helst att välja på och inte behöva tjata på barn som inte vill äta, det var guld värt!

När barnen inte är med så känner man att det är något som saknas, tycker jag. Så direkt efter frukost så checkade vi ut och åkte för att hämta hem våra älskade huliganer 😀

En helt oerhört härlig helg, verkligen och vi hade definitivt inte kunnat göra det utan dom underbara barnvakterna!

image

Utsikten från rummet!
image

image

image

image

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.