Det här med potträning – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Det här med potträning

Godmorgon!

Allt väl?

Här är det bra, förutom att jag knappt kan röra armarna efter träningen i lördags 😀

Hur som helst så tänkte jag berätta om rubriken. Jennifer kissade på pottan första gången när hon var 1 ½ år (Jag googlade och hittade det här inlägget: http://blogg.loppi.se/mamabeatrice/2014/10/20/vad-gjorde-jennifer-igar/ ), och sen dess har hon kissat lite då och då, någon enstaka gång har det även kommit nummer 2, men det märks på henne att det är lite jobbigare. Hur som helst så har hon kissat mer och mer på pottan den senaste veckan och häromkvällen när jag skulle byta till kvällsblöjan så sa hon att hon var kissnödig så jag tog bort blöjan och hon satt sig och kissade på pottan. Det var alltså första gången som hon berättade att hon behövde kissa och även gjorde det.

Det känns som att hon är redo att bli av med blöjan, på dagen iallafall. Jag hade nog tänkt vänta tills i sommar annars att försöka få henne blöjfri, men man ska väl även “lyssna” på henne och se när hon är redo och tydligen är det nu 🙂

När har era barn visat att det är dags för potträning?

wpid-20151113_083705-e1447528053923-576x1024

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Debbie

    Min lille satt på pottan ett tag med sen vägrade han den, och det var ändå ankpottan som spelar musik när man kissar eller bajsar. Provade att köpa en toasits med trappa till honom http://www.pinkorblue.se/rotho-kidskit-toaletttsits-med-stege-3-in-1-rosa-vit-groen-a088248.html den älskar han för nu kan han sitta på toaletten som alla andra gör. Han fyller 2 nu i december så det är ingen panik med att bli av med blöjan men han säger alltid till när han kissat/bajsat i blöjan och vill ha en ny 🙂