Grötkväll, träning och hockey – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Grötkväll, träning och hockey

Hej!

Igår kväll gick jag och la mig vid 22 tiden, då hade jag suttit och sovit i soffan ett tag innan också. Så när Jennifer vaknade klockan 7 imorse så kände jag mig rätt så utvilad och typ det första jag tänkte var, undrar om jag ska dra iväg till gymmet direkt. Jag tycker att det är skönast att träna på morgonen, det brukar inte vara så mycket folk där, man blir piggare och det känns så himla skönt i kroppen efteråt. När Robin fick höra att jag skulle iväg så ville han också följa med, och självklart fick han det 🙂 Han tog en kopp varm oboy när vi kom dit och jag började på löpbandet, det märktes ju att det var 1 månad sen sist för jag kände mig helt färdig efter bara 5 minuters löpning…. Nu efteråt känns det dock bara bra, även fast jag är lite skakis i armarna fortfarande 😀
image

Nu ska vi strax göra oss ordning för att åka upp till mamma och co för grötkväll, lite tidiga, men Robin har hockeyträning när grötkvällen egentligen skulle börja. Grötkvällen är inget jag vill missa, det är ju en tradition 🙂

 

Hoppas du har en härlig lördag! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.