Caseapp – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Caseapp

För ett tag sen beställde jag ett så underbart mobilskal från Caseapp.se
image

Jag gillar verkligen att man kan göra skalen så personliga som man vill ha dom, dessutom finns det färdiga designer om man hellre vill ha det.

Vill du ha ett julklappstips så är ett mobilskal från Caseapp verkligen ett hett tips! Om du skyndar dig och beställer snart så hinner du få den i god tid till jul, för leveransen är otroligt snabb, vilket gillas oerhört mycket. Jag är ju så att när jag väl har tryckt på beställ knappen, ja, då vill jag gärna ha det jag beställt, direkt. Nu är ju det väldigt orealistiskt, men du förstår vad jag menar väl?

Om du anger koden mamabeatrice20 så får du 20 % rabatt på ditt köp, det kan ju inte bli så mycket bättre än så 🙂 Så klicka in dig nu och beställ ditt egna mobilskal eller skin!

 

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.