mamabeatrice

The BRAND

Godmorgon lediga tisdag!

Vad har ni för er idag då? Mamma/mormor ringde igår efter att jag slutat och frågade om jag och Jennifer ville följa med på stan idag, hon hade julklappar kvar att köpa ( Jag med…!) och tänkte köpa dom sista idag då. Ja, så istället för att städa och plocka så tänkte jag faktiskt ta en halvdag på stan. Får se om jag också kan köpa dom sista julklapparna idag, det hade varit skönt att ha det klart. Nu köper vi ju inte julklappar till hela släkten, det blir till barnen (barnens kusiner) som bor närmast och så brukar vi köpa till en av vännernas barn också. Det är ju så kul att ge julklappar, jag själv behöver inget, så länge jag får se bort och se hur glada dom blir när dom öppnar 🙂 Jag ska se om jag kan hitta något till Peter också, men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till honom. Efter 13 år tillsammans så har man ju liksom redan köpt allt 😀 I ”värsta” fall får det bli det vanliga; tröjor…

Inne hos Babyshop idag så är det 30 % på kläder från The BRAND, ett märke jag börjat gilla mer och mer och jag är faktiskt rätt sugen på att klicka hem lite till barnen 🙂

rm13_xlarge

rm13_xlarge

rm13_xlarge

rm13_xlarge

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Sitter själv och funderar på vad jag ska ge sambon. VI har också hängt ihop i 13 år och bott ihop större delen av tiden, så det känns som han fått och har allt han behöver! Funderar på presentkort på massage nånstans, men vet inte riktigt om han skulle uppskatta det på samma sätt som jag skulle göra 😛