Dålig kondis? – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Dålig kondis?

Godmorgon!

Hoppas du har sovit gott? Det har verkligen jag, när klockan ringde imorse så tänkte jag att det kan ju inte vara dags redan, det måste vara Peters mobil som ringer. Men nej, han hade redan gått till jobbet (Jag brukar alltid vakna när han går upp annars.), så det var bara att pallra sig upp.

Ganska lugn start på dagen idag iallafall, Robin börjar ju klockan 8 så vi gick upp och lämnade honom ( och jag hann fundera på om konditionen verkligen kan försvinna bara över helgen, eller om det är allt julgodis som gjort sitt, för herre jösses så jag pustade och frustade när vi var framme…), och nu är jag och Jennifer hemma en sväng innan hon ska till föris och jag till jobb.

På tal om jobb, så har jag jobbat där i strax över 1 år nu och jag trivs fortfarande otroligt bra! Det känns verkligen inte som att det gått 1 år, mer som ½ år kanske. Men tiden går ju fort när man har roligt, jag kunde verkligen inte hamnat på ett bättre ställe. Allt händer verkligen av en anledning, och dom jobben jag sökte innan det här sa ju nej och idag är jag så glad för det!

Men vet du vad jag ska göra nu? Jag ska kika och ev beställa en ny personlig almanacka, den jag har nu var visst sista dagen igår så det är verkligen dags… Visst kan jag skriva in allt på mobilen, men det vill jag inte. Roligare att ha en “riktig” almanacka att skriva i tycker jag 🙂 Såhär såg min förra ut:

 
image

 

På återseende! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.