mamabeatrice

Bakboxen – Alla kan baka!

För ett tag sen fick jag hem den allra första bakboxen. Det kändes väldigt lyxigt att få hem baksaker direkt i brevlådan. Snygg och stilren box var det och jag kände mig som ett barn på julafton när jag öppnade paketet. Jag som älskar att baka, ville börja baka direkt boxen kom innanför dörren, men eftersom jag även är en mamma så funkade inte riktigt det 😉
image

Hur som helst så blev jag glatt överraskad av innehållet! Den första boxen innehöll ingredienser och recept för en tårta med fyllning och saker för att dekorera tårtan med. Jag gillar ju verkligen när hjärnan får jobba och fundera ut hur man vill att tårtan ska se ut. Det här var alltså verkligen en box helt i min smak!
image

image

Även fast man aldrig bakat förut så skulle jag säga att bakboxen fungerar för dig. Vissa redskap får man med i boxen, som den här gången, då fick man med spritspåse med tyllar och en smoother. Saker jag redan hade hemma, men om man tycker att man inte har användning av det man får med så kan man faktiskt spara ihop sakerna och ge bort som ett bakpaket till någon som kanske vill lära sig att baka, eller till någon som kanske precis börjat baka och inte har så många köksartiklar? Annars såg jag att det nu finns en mindre bakbox, kallad lilla bakboxen. Den är utan köksartiklarna, ifall man som sagt redan har allt, men man kanske vill ha inspiration och nya recept att testa. Åh, jag kan lova att det här är något som jag kommer prenumerera på. En box, som det nästan skulle kunna stå Beas box på 🙂
image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    Kul grej ! Det är ju så himla kul att baka,
    men det är sällan jag har alla ingredienser hemma för att göra tårta bara sådär.
    Då är ju det här perfekt !